Laksetartar med julesmak

Written by Nina Rød. Posted in Oppskrifter

  • Beregnet tid: 20 min
  • Porsjoner: 4
  • Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

  • 400 gr laksefilet
  • 1/2 agurk
  • 1/2 ss sterk sennep
  • 1 1/2 ss frisk dill
  • salt, sitron, loff

Fremgangsmåte

Skjær laksen i små terninger. Skrell agurken, del den og ta ut kjernene. Skjær den så i små terninger.

Bland sammen sennep og finhakket dill og vend inn agurk- og lakseterningene.

La blandingen stå i en time før serveringen.

Fyll litt is i små skåler eller glass. Legg over et saltblad og fordel tartaren på salatbladet. Server med en ristet loffskive og gjerne en tynn sitronbåt.

 

Trackback from your site.

Besøksadresse:
Hulderveien 18
9016 Tromsø

Postadresse:
Postboks 87
9251 Tromsø