Om våre produksjonsmetoder

Written by Nina Rød. Posted in Aktuelt

Røyking av fisk – laks, torsk, uer, blåkveite – saltes, og røykes deretter i en god, gammeldags røykovn med bøkeflis.

Alle retter som produseres i butikken vår på Jekta lages uten kunstige tilsetninger. Vi bruker heller ikke sukkerkulør eller lignende.

Vi bruker aldri fosfor og innsprøyting av lake.

Vi får inn fersk fisk fra lokale fiskebruk og direkte fra fisker hele året. Det er svært sjelden at vi selger opptint fisk. Disse varene vil i så fall være godt merket.

Forøvrig er vår filosofi at vi gir avkall på endel holdbarhet for å kunne tilby rene, naturlige råvarer.

Dersom du har spørsmål vedrørende våre varer eller produksjonsmetoder, ta kontakt med daglig leder Lasse Rød på telefon 90030734.

Trackback from your site.

Besøksadresse:
Hulderveien 18
9016 Tromsø

Postadresse:
Postboks 87
9251 Tromsø