Sashimi av laks med soya, lime og sesam

Written by Nina Rød. Posted in Oppskrifter

  • Porsjoner: 2
  • Vanskelighetsgrad: Medium
Sashimi av laks med soya, lime og sesam

Ingredienser

  • 250 gr skinn-og beinfri laksefilet av topp kvalitet
  • 3 ss soyasaus
  • 1 ts sesamolje
  • 1/2 ts revet fersk ingefær
  • saft og skall av 1/2 lime
  • 1 ss ristede sesamfrø, bland gjerne svarte og hvite

Fremgangsmåte

Skjær laksen i pene skiver.

Bland soyasaus, sesamolje, ingefær, limeskall og -saft, sesamfrø

Anrett skivene på fat og hell dressingen over

Topp gjerne med lakserogn og finsnittet salat ved siden av.

 

Trackback from your site.

Besøksadresse:
Hulderveien 18
9016 Tromsø

Postadresse:
Postboks 87
9251 Tromsø