Seifilet med tapendade og potetkake

Written by Nina Rød. Posted in Oppskrifter

  • Porsjoner: 4
  • Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

  • 600 gr seifilet
  • salt og pepper
  • 8 poteter
  • 1 egg
  • 2 ss olje

Fremgangsmåte

Sett ovnen på 150 grader.

Skjær seifileten i serveringsstykker. Legg dem i en ildfast form. Dryss over salt og pepper. Stek fisken midt i ovnen i ca 15 minutter.

Skrell potetene og riv dem fint. Bland de revne potetene med egg, salt og pepper. Stek 8 potetkaker i oljen i ca 5 minutter på hver side.

Server den ovnsbakte seifileten med tapenade, potetkaker, sorte oliven, kapers og persille.

Trackback from your site.

Besøksadresse:
Hulderveien 18
9016 Tromsø

Postadresse:
Postboks 87
9251 Tromsø